پرده زبرا تصویری

پرده زبرا تصویری

پرده زبرا تصویری

Blog Article

اگرچه پرده زبرا را به دلیل زیبایی منحصر به فردی که به دکوراسیون داخلی می دهد، می شناسند، اما این پرده ویژگی های منحصر به فرد دیگری نیز دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از مهم ترین ویژگی‌ها و تفاوت‌های پرده دو مکانیزم با سایر پرده‌ها همچون زبرا و شید آن است که این پرده دارای دو گیربکس بوده که کاملاً مستقل از یکدیگر عمل می‌کنند. گویی دو پرده روی هم نصب شده باشد.

– برای نصب محکم پایه ها روی دیوار حتماً از پیچ و رو پلاک مناسب استفاده کنید

یا اینکه به صورت موازی و سری در کنار یکدیگر قرار گیرند که در این حالت ماکزیمم نور به محیط وارد می شود. به همین علت به آن دبل رول هم گفته می شود.

پرده زبرا قابلیت پوشش کامل پنجره ها را دارد و گزینه مناسبی برای استفاده در اتاق خواب، اتاق نشیمن یا آشپزخانه و همچنین محیط های اداری و دفاتر است.

به دلایل مختلف از جمله آسان تر شدن کنترل هر دو لایه این پرده ها، موتورهای بسیار کوچک با صدای کم و عملکرد روان بر روی این پرده ها نصب می گردد.

کارکرد دستی، برقی و اتوماتیک: مدل زبرا نوعی پرده کرکره ای است که امکان تنظیم به صورت دستی، اتوماتیک و برقی را دارد. در نوع دستی یک غلطک در بالای میله تعبیه شده که با کمک زنجیر یا طنابی که در کنار پرده وجود دارد میتوان آن را بالا و پایین کشید.

در ابتدا، شما برای برآورد قیمت پرده‌های زبرا باید نوع و جنس پرده را انتخاب کرده و سپس با مراجعه به فروشگاه‌های معتبر، از قیمت تمام شده پرده مطلع شوید.

مرتب‌سازی براساس: جدیدترینپربازدیدترینپرفروش ترینارزانترینگرانترینبیشترین تخفیف

پس از نصب این موتورها می توان هر یک از دو لایه را با فشردن دکمه ریموت از راه دور کنترل نمود.

پرده‌های زبرا برای همه‌ی محیط‌ها مناسب و شکیل هستند. برای مثال، در محیط‌های کاری، سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه‌ها و .

برای این منظور ابتدا باید با کمک دریل و مته مناسب محل new zebra blinds نصب را سوراخ کرده و سپس رو پلاک را درون آن قرار دهید. آنگاه پایه را روی محل نصب قرار داده و با استفاده از پیچ آن را محکم کنید.

برای آنکه فرایند نصب به درستی صورت بگیرد و پرده ها کاملاً صاف و دقیق نصب شوند، باید ابتدا محل نصب پایه را با استفاده از متر روی سقف مشخص کنید. آنگاه با کمک دریل، پیچ و رول پلاک پایه را در محل مشخص شده روی سقف نصب کنید.

Report this page